Natt til søndag måtte politiet gripe inn da en mann i 20-åra fra Nannestad slo etter vaktene på et utested på Jessheim.

Hendelsen skjedde cirka kvart på to, og ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt fortsatte mannen å stritte imot etter at politiet ankom stedet.

– Det ble et lite basketak, og mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse. Det vil muligens også komme en anmeldelse fra vakta i etterkant av hendelsen, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt.

Det ble for øvrig ikke meldt om noen personskader som følge av hendelsen.

LES OGSÅ: Kranglete mann ville ikke gjøre opp for seg: Endte i arresten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.