– Klart det er trist. Vi skulle gjerne hatt de med videre, sier senterleder Nina Kristengård.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. De har lenge hatt butikk på kjøpesenteret på Råholt, men nå er det slutt.

– Vi har hatt to gullsmedbutikker, og dette viser nok at det ikke har vært plass til begge. Samtidig skulle vi selvsagt gjerne hatt med Bjørklund videre, sier Kristengård til EUB. Hun forteller at Bjørklund vil holde åpent fram til 16. februar. 31. januar la også Tilbords Eidsvoll ned sin butikk på Amfi Eidsvoll.

– Vi har nye aktører som er interesserte i begge lokalene som nå blir ledige. På Bjørklund-lokalet mangler bare kontraktssignaturen. De vil trenge to uker på å få butikken slik de ønsker. Det betyr at de regner med å åpne 1. mars. I Tilbords-lokalene er det også en ny aktør på vei inn. Dette er en butikk jeg tror Eidsvoll-folk vil sette pris på, sier Kristengård, som er klar på at senterdriften går bra og at det alltid vil komme noen utskiftninger. EUB har foreløpig ikke kommet i kontakt med innehaveren av Bjørklund-butikken som nå stenger dørene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.