Villa de Eidsvoll har vært stengt i flere uker. EUB har i lengre tid – uten å lykkes – forsøkt å få innehaver og gårdeier i tale for å kommentere status. Denne uka ble konkursbo for La Casa Eidsvoll AS opprettet. Dette er selskapet bak restauranten. Bostyrer er advokat Gjermund Pekeberg.

– Villa de Eidsvoll har vært stengt noen måneder. Det er ingen virksomhet der, og dette er restene som er igjen. To ansatte er sagt opp, og det er opplyst å være én million i gjeld og null i eiendeler, sier Pekeberg til EUB.

Tredje som stenger

Dette er den tredje restauranten som har mislyktes med satsingen i de samme lokalene ved Vormas bredd i Sundet. Først gikk oppstartsbedriften Garnityr konkurs. Deretter satset Kurtulus AS med Garnityr som restaurantnavn. Dette gikk heller ikke. Og nå er det altså slutt for Villa de Eidsvoll.

– Er det kommet inn store økonomiske krav?

– Det er et par større krav, og det er noe utestående. Det dreier seg om offentlige krav og krav fra leverandører, sier Pekeberg.

EUB forsøkte også fredag å få en kommentar fra gårdeier og innehaver i denne sakens anledning. Ingen av disse responderte på vår henvendelse.

– Det er selvsagt alltid trist med konkurser, sier Gjermund Pekeberg.

Villa de Eidsvoll åpnet dørene 4. august i 2016. Før de startet opp uttalte de overfor EUB at de ønsket å begynne med lunsjbar og italiensk restaurant.

– Dette er en fantastisk mulighet for oss. Makan til beliggenhet skal du lete lenge etter. Nå gleder vi oss bare til å starte, uttalte den daglige lederen.

Fant lokalet på nettet

Adressen for nysatsingen var Sundgata 2–4.

– Vi fant lokalet på nettet, og ble også anbefalt det av venner. Beliggenheten er eksepsjonell og potensialet her er enormt. Nå blir det opp til oss å gripe denne muligheten, uttalte innehaveren.

Nå er altså restauranteventyret slutt for denne gang.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.