Eiendommen i Østsidavegen 106 i Eidsvoll ble lagt ut med en prisantydning på 3.200.000 kroner. Mange kom på visning, og småbruket ble solgt for 3.520.000.

– Annonsen hadde over 10.000 visninger på Finn.no, noe som er svært høyt. På visning kom det flere fra Oslo, og det er noe vi ser svært positivt på. Småbruk har vært populære lenge, noe dette salget også underbygger, sier eiendomsmegler og fagansvarlig, Vibeke Voksøy, i Aktiv Kløfta.

Tomta ved småbruket er på 10,9 mål. På eiendommen står det hovedhus, låve, lekestue, garasje/uthus og hønsehus. Hovedhuset inneholder fire soverom.

– Kjøperne får et svært idyllisk og fint beliggende småbruk. Det er god standard, noe også den store interessen for objektet viste, sier Voksøy.

LES OGSÅ: 1,15 millioner over takst

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.