Politiet fikk melding om brekket kvart på seks mandag morgen og rykket ut med store, bevæpnede styrker til stedet. Flere våpen skal være stjålet, og politiet arbeider med å få full oversikt over situasjonen. 

EKSTRAORDINÆRT

– Dette innbruddet er ekstraordinært fordi det er snakk om en våpenforretning, sier innsatsleder Ivar Myrbø i Øst politidistrikt.

– Det er også årsaken til at vi bevæpnet oss, sier han.

Da politiet kom fram var imidlertid åstedet forlatt.

Les også: Trailervelt stengte E6

SPERRET AV OMRÅDET

– Da vi kom fram til stedet tok vi oss inn i butikken, men det var ingen der inne. Dermed bestemte vi oss for å sperre av området og tilkalle krimteknikere, sier innsatsleder Ivar Myrbø i Øst politidistrikt.

Politihelikopteret ble også sendt i lufta for å søke etter gjerningspersonene.

Les også: Flyr lavt med helikopter

SER PÅ VIDEO

Det skal ikke ha vært øyevitner til brekket, men politiet er i ferd med å avhøre personer som er ansatt hos Børselars og skulle på jobb i de andre bedriftene i bygget mandag morgen. I tillegg er krimteknikere i ferd med å sikre spor.

Å undersøke opptak fra videoovervåking har høy prioritet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.