Det er Krogsveen som sammen med utbygger Vivaldi Eiendom nå tilbyr leiligheter på vestsida av det nye utbyggingsområdet, like ved Nannestad videregående skole. Det skal bygges i fire etasjer.

KIMEN FØRST UT

– Engelsrudhagen er et veldig spennende område, og det første byggetrinnet Kimen vil være helt unikt i Nannestad. Det kommer også flere byggetrinn fremover, også med andre type boliger. Kimen blir lettstelte leiligheter fra 35-110 kvadratmeter, sier Henriette Sønsteby, daglig leder og eiendomsmegler hos Krogsveen.

Hun forteller at de allerede har fått henvendelser fra interesserte

– De venter på at salget kan settes i gang. Bygget er planlagt med høyere kvalitet, spennende fasader i tre og moderne arkitektur, sier Sønsteby.

– SUVEREN BELIGGENHET

Hun opplyser at det også er laget en flott grønnstrukturplan for området.

– Grønnstrukturplanen legger til rette for at det skal være skiløyper, lekeplasser, parker, ballbinge og flere grønne lunger i dette boligområdet. I tillegg er det kort vei til skog og mark. Dette blir et nærmest komplett boligområde, samtidig som det er meget sentralt. Beliggenheten blir helt suveren, veldig sentralt og med bussholdeplass utenfor døren. Dette blir leiligheter som har «det lille ekstra». Det blir næring/butikk i første etasje, sier Sønsteby.

TIDLIG FASE

Hun forteller at prosjektet er i en så tidlig fase at fasadetegninger ikke er helt ferdig.

Det er flere utbyggere for området Engelsrudhagen, og totalt er det planlagt 800-1000 boliger.

LES OGSÅ: 800 nye boliger ved sentrum i støpeskjea

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.