Alle som reiser med nisselue kan bruke familieslusene fra 21. desember.

– Den siste tre dagene før jul er det mest trafikk her, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Oslo Lufthavn, som har flere råd til de reisende i julen:

– Gaver av høy verdi bør medbringes i håndbagasjen, forutsatt at det er tillatt. En populær gave er spekematsett med kniv, men den kommer ikke gjennom sikkerhetskontrollen. Mat er tillatt i håndbagasjen, men krem klassifiseres som flytende, så kremkaker bør vertskapet stå for dit man skal. Det er også lurt å pakke julegaver som kan knuse, godt inn, sier han.

Andersen kan også i år tilby egen julenissesluse.

– Vi ønsker god julestemning, så alle som reiser med nisselue kan benytte familieslusene våre. De er pyntet og åpne fra 21. til julaften. Sikkerhetskontrollen har ned mot fem minutter i gjennomsnittlig ventetid i 2017 og det ønsker vi å levere også i juleferien, sier han.

LES OGSÅ: Vil døpe om OSL til Fridtjof Nansen flyplass

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.