Nylig var huset med i NRK program Solgt, der meglere fra Haugesund og Ålesund skulle tippe prisen.

– Det er nok en del som tenker at slike eiendommer ikke har særlig verdi. Mange ser bare masse arbeid, men det er vanskelig å sette pris på en slik eiendom, sier mangeårig eiendomsmegler Stian Sønsterudbråten i DNB Eiendom på Jessheim.

Mange ønsket imidlertid å kjøpe huset, og det var kø på visning. Til slutt ble huset solgt for 200.000 kroner over prisantydning som var på 2,2 millioner kroner.

– Jeg er nesten overrasket over at det ikke gikk for mer, sier entreprenør Sigurd Furulunden som vant budrunden. Det var først og fremst den store tomta på rundt 21 mål som lokket ham til å bla opp. Han sier det på sikt kan bli snakk om å rive og bygge nytt.

Over 100 interessenter for herskapelig eiendom: Nå kan eiendommen bli solgt for 8,5 millioner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.