Den 7. august har Toyota Romerike avdeling Jessheim den formelle åpningen av en helt ny bruktbilhall i Gystadparken nær industrifeltet.

MER ENN DOBLER KAPASITETEN

Daglig leder Steinar Stølan sier omsettingen av bruktbiler gjorde at de så seg nødt til å utvide butikken.

- Det ble for liten plass på det området vi hadde. Før kunne vi ha 25-30 biler inne, nå får vi plass til 70, kanskje enda flere, sier Stølan.

Den 1680 kvadratmeter store hallen er den største av sitt slag i Gardermo-regionen. I tillegg til utstillingsplass inneholder den også kontorer, vask- og klargjøringsanlegg.

EGEN VERDEN

Hallen ligger på samme tomt, et steinkast unna forhandlerens gamle lokaler. Takstmann Ole Christian Bekken og salgskonsulentene Jonas Breivik og Øystein Degerdalen ser fram til å jobbe i avdelingen.

- Det blir godt med vår egen lille verden, sier Bekken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.