- Det var en ubehagelig situasjon å bli spyttet på og kalt for hyklere. Det var ei eldre dame som sto bak spyttingen. Hun var så sint at mannen hennes måtte dra henne vekk, forteller Trond Vidar Nilsen fra Råholt Vel. Han var en av dem som satt med underskriftslistene for å få et polutsalg i sørbygda på Amfi Eidsvoll fredag og lørdag i forrige uke.

Det er altså ikke ufarlig å samle inn underskrifter for et nytt vinmonopolutsalg.

Nilsen forteller at de fleste ga ros for initiativet, men at det også var enkelte som var negative.

LES OGSÅ: Tre av fire mindreårige fikk kjøpt øl

1700 UNDERSKRIFTER

Polaksjonen håpet på 1500 underskrifter, men fikk 1700.

- Det er vi meget godt fornøyd med. Det er også lagt ut ei liste i Mix-kiosken slik at folk som ikke fikk muligheten til å skrive seg på, kan gjøre det. Listene skal vi videreformidle til senterledelsen slik at de kan overleveres det politiske styret i kommunen, sier Nilsen fra velforeningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.