Politiet hadde mandag kveld en trafikkontroll i Jessheim sentrum. Der kom det en bil med en sjåfør som ikke hadde lyst til å snakke med politiet. Vedkommende stakk fra stedet, men ble senere funnet på sitt hjemsted. 

– Føreren ønsket ikke å stoppe, og en patrulje fulgte etter. Imidlertid ble bilen borte, men ble kort tid etter funnet igjen på bileiers adresse på Jessheim. Vi kom i kontakt med mannen, som er i begynnelsen av 20-årene. Han erkjente de faktiske forhold for oss, og det ble både anmeldelse og førerkortbeslag, sier Atle Vesttorp, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Mannen ble ifølge politiet framstilt for blodprøve, og er mistenkt for ruskjøring. Det ble også funnet noe narkotika. 

LES OGSÅ: Rykket ut på trafikkulykke

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.