Steinar Engebretsen fra Minnesund kan bli kårets til Norges hyggeligste håndverker.

– Det er kjempehyggelig og ikke minst spennende, sier Engebretsen til EUB.

Han var lenge inne på topp 10-listen og kjemper fortsatt om en plass i finalen. Tirsdag offentliggjøres det hvem som plukkes ut. 20. oktober kåres den store vinneren.

«Utførte jobben perfekt, kom til rett tid, oppførte seg seriøst. I tillegg er han en vanvittig hyggelig person; sender mye morsomt på melding og sosiale medier, tar vare på kunden og er behjelpelig med tips til videre arbeid», skriver han. Alle har kunnet nominere håndverkere og lærlinger til konkurransen. Bygg Reis Deg, Byggenæringens Landsforening, Mesterbrevnemnda, Dipper og Mittanbud sitter i juryen. Engebretsen driver Østlandet Keramiske AS.

– Jeg er aktiv i sosiale medier for å tiltrekke unge folk til faget, da de som klager over hvor fælt det har blitt får for mye plass i media. Jeg er også i en prosess med å ansette folk, sier Engebretsen.

Bedriften går bra og Engebretsen er nå blitt kontaktet av folk på andre siden av landet som vil at han skal komme og flislegge.

– Det var til og med én som ville at jeg skulle komme og flislegge huset hans i Spania. Han ville være sikker på at det skulle bli bra finish, sier Engebretsen.

Hittil har han fått 382 stemmer i konkurransen. For å stemme kan du klikke deg inn på Norgeshyggeligstehåndverker.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.