– Denne arbeidshelga går dobbeltsporprosjektet på Eidsvoll i gang med å hogge trær på Dytterud, og mens det er togfritt starter vi med trærne som står nær jernbanen.

Disse arbeidene er en del av de forberedende arbeidene entreprenørene Carl C. Fon og Mjøsen skog gjør for oss, før hovedarbeidene med dobbeltsporet kan gå i gang, sier kommunikasjonsansvarlig Hilde Marie Braaten i Bane NOR.

LES OGSÅ: NCC skal bygge dobbeltsporet fra Venjar

Arbeidstiden blir lørdag 1. september fra 08:00 til 20:00 og søndag 2. september fra 07:00 til 19:00.

– Det kjøres buss for tog for passasjerer, men vær oppmerksomme på at arbeidstog kan komme til å ferdes langs sporet, så helt togfritt blir det ikke, sier Braaten.

I forbindelse med stenging av strekningen gjøres det store vedlikeholdsarbeider på hele strekningen – både på Hamar og Tangen, Gudbrandsdalen og Trøndelag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.