Tidligere Stensby barnehage skal omreguleres til boligtomter. Planen er å selge området til en privat utbygger.

Tomta er på 8,6 dekar og ligger inntil boligfeltet på Stenshol på Minnesund.

SEKS BOLIGER

- Intensjonen med planen er å tilrettelegge for cirka seks nye boenheter på den tidligere barnehagetomta som en videreføring av boligfeltet på Stenshol, opplyser kommunens saksbehandler Markus Forsberg i sin utredning for politikerne i hovedutvalget for næring, plan og miljø.

- Området foreslås regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Det legges opp til å dele eksisterende tomt opp i tre like enheter for å bygge tre tomannsboliger eller eneboliger i kjede.

Politikerne har vedtatt å legge planen ut til offentlig ettersyn.

LAGT NED 2013

Stenshol barnehage var i drift til 2013. Da ble den lagt ned, og barna ble overflyttet til Stensby barnehage.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.