– Det er vemodig. Jeg har jo vært her i 18 år. Andre har jobbet her enda lenger, sier barnehagestyrer Leif Ove Olafsen.

– De fleste ansatte har vært her i over ti år. Én har jobbet her i 25 år, forteller Olafsen som etter ferien blir pedagogisk leder ved Stensby barnehage.

«ALLE» TIL STENSBY

Fredag var siste dag med barn i Stenshol barnehage. Avskjeden foregikk i stillhet.

– Vi har hatt avskjedsfest tidligere, så fredagen ble kun markert med is til barna, forteller Olafsen.

– Alle barna som skal fortsette i barnehage, er nå overflyttet til Stensby. Det samme er sju av de åtte ansatte. Én ansatt har fått jobbet annet sted, forteller Olafsen.

Barnehagestyreren er nå eneste igjen på Stenshol. Han skal bruke denne uka til å rydde og fordele inventar og materiell.

– Noe av utstyret her blir flyttet over til Stensby, men en god del blir fordelt på de andre kommunale barnehagene i Eidsvoll, forteller han.

SELGES

Stenshol barnehage ble åpnet i september 1976. Da Eidsvoll kommune kjøpte Stensby barnehage av Ahus i fjor, ble det bestemt at Stenshol, som er mindre og eldre, skulle legges ned.

Stenshol har hatt plass til 36 barn. På Stensby er det 61 plasser.

– Stensby ble bygd i 1993/1994 og er også pusset opp etterpå, men det vært noe større areal per barn på Stenshol, forteller Olafsen. Barnehage som ligger rett inntil boligfeltet på Stenshol, skal nå selges.

– Vi kommer til å avertere eiendommen til salgs i løpet av høsten, forteller virksomhetsleder Erik Lunde i Eidsvoll kommune.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.