Amund Maarud har tatt bluesinteresserte med storm de siste årene, og gjennom seks plater har han utforske nytt musikalsk terreng. Snart legger han ut på veien igjen, og første stopp blir Jessheim.

– 5. oktober kommer han hit sammen med bandet Lucky Lips, og vi gleder oss, uttaler bvanksjef Aileen Røseth.

Lucky Lips fra Oslo lever i en americana/bluegrass-sfære, og skal være Amunds backingband hele turneen gjennom. De ble i 2011 kåret til European Bluegrass Band, og består av dyktige instrumentalister som til sammen gir et kollektiv med briljans og groove.

TO GANGER OSLO ESS

– Boom! I høst trekker vi inn på små klubber med kassegitarer på skuldrene og nye akustiske versjoner av Oslo Ess-låter i fingrene. Hvor kommer du, utbasunerte rockegruppa Oslo Ess på sin facebookside tidligere i sommer.

På Jessheim kom responsen fra publikum kontant i form av at billettene til konserten deres 18. oktober ble revet bort på rekordtid.

– Salget går så det suser og halvparten av billettene til ekstrakonserten 19. oktober er allerede solgt, meldte så Røset etter hvert, før også den nærmer seg utsolgt.

Oslo Ess har høstet lovord, fått femmerne og sekserne kastet etter seg, og har tapetsert Norge med energiske konserter i en årrekke.

ROOTS MED KVALITET

Mighty Magnolias brakdebuterte i 2016 med plata Somewhere North of Nowhere, til ovasjoner fra pressen. Dagbladets Øivind Rønning mener at de «står ikke tilbake for noe av det som kommer fra den rotekte musikkens hjemland», etter å ha dratt paralleller til Gram Parsons/Emmylou Harris, Jayhawks og Jack White. 20. oktober gjester de Kulturbanken.

26. oktober står Måndag på scenen – et ferskt band med utspring i Valdres. De har forkjærlighet for norske tekster og gode melodier, med tydelige referanser til referanser som Ryan Adams, The War on Drugs, Bruce Springsteen og Tom Petty.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.