Mikkel Christiansen (26) er kjent fra DJ-duoen Broiler, som har gjort suksess i musikkverdenen. I tillegg har han lidenskap for biler, og er eier av en hvit Porsche 911 Turbo fra 1975 han kjøpte for 700.000 kroner.

Lørdag ble bilen stjålet fra parkeringen på Gardermoen, og tyvene stakk senere fra politiet på Råholt. Politihelikopteret ble satt inn i jakten, og politiet sendte ut etetrlysning.

Først mandag kveld dukket bilen opp igjen. Da meldte Øst politidistrikt at den var kommet til rette. Den ble funnet gjemt i et kratt på Romerike etter tips.

– Jeg er glad jeg har fått den tilbake. Jeg er en erfaring og lærdom rikere, og har skjønt at jeg må bli flinkere til å installere bedre sikkerhet, sier Mikkel Christiansen til TV 2 mandag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.