• KARTLAGT: Det er foreløpig frest av asfalt på en strekning på 1,7 kilometer av Åsvegen. Enkelte plasser har man møtt på armeringsjern som skapte problemer. Hvor resten av armeringene ligger skal nå være kartlagt.

–Arbeidet ble stanset på grunn av utfordringer med grunnforholdene. Det ligger partsvis med armering på strekningen, og vi måtte kartlegge omfanget, forklarer Kjetil Dalen, byggeleder hos Statens vegvesen.

Hele strekningen, fra Åsgreina til Kringler, skulle vært ferdig innen utgangen av august.

Foreløpig er 1,7 kilometer av strekningen, mellom Kåråsen og Oserud, delvis frest av. På vegkanten ligger det flere steder armeringsjern man møtte på.

HUMPER OG HULL

Mange som kjører på Åsvegen har nå begynt å bli lei av dumper og hull i kjørebanen. Blant disse er bussjåførene, men flere bilister EUB har snakket med er også forundret over at det tar så lang tid.

–Det er jo ikke noe behagelig å kjøre der akkurat. Det rister fælt, og jeg tror nok det er enda verre for mindre biler. Vi lurer selvsagt på når det skal gjøres noe med vegen igjen. Den må jo bli ferdig før vinteren, og de verste hullene som er blitt burde det jo vært gjort noe med straks, sier Tormod Skredderberget, stasjonsleder hos Unibuss Maura.

GJENOPPTAR ARBEIDET

– Kartleggingen av armeringsjernet er nå gjort og vi kommer til å gjenoppta arbeidet i løpet av neste uke. Fylkesveg 176 skal gjøres ferdig før entreprenøren flytter til Åsvegen, sier Dalen.

Han anslår at Åsvegen vil være ferdig asfaltert i løpet av tre ukers tid.

LES OGSÅ: Klart for asfalt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.