Bjørn Inge Rødfoss

bir@.no | 970 31 272

Noe av årsaken opplyser banken kommer av at de har sitt primære markedsområde i en del av landet som i liten grad har vært rammet av redusert oljerelatert virksomhet.

- Banken opplever i sterkere grad enn tidligere det som et konkurransefortrinn at den er representert med fullverdige avdelingskontorer sentralt i markedsområdene. Dette har bidratt til den sterke veksten i 2016, sier administrerende banksjef Rolf E. Delingsrud. Per 30. september hadde konsernet Totens Sparebank et resultat før skatt på 129 millioner kroner, mot 113,5 i samme periode i fjor. Kundetilstrømningen har vært stor og utlånsveksten høyere enn forventet så langt i 2016. EUB har tidligere skrevet at Totens Sparebank opplevde vekst i kundegrunnlaget da DNB besluttet å legge ned sitt avdelingskontor på Råholt. På Øvre Romerike er Totens Sparebank etablert med kontorer i Sundet og på Råholt.

LES OGSÅ: Kunder vurderer å droppe DNB

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.