Brannvesenet har kontroll på brannen i eneboligen i Sand i Ullensaker.

- Det har vært mye røyk og varme, sier politiets innsatsleder på stedet, Ivar Myrbø. - Brannen er nå under kontroll og det vil på gå etterslokking. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

- Det var ingen hjemme da brannen startet, men huseier har nå vært på stedet.

STENGTE VEGEN

Politiet stengte Gardermovegen grunnet stor røykutvikling. Vegen er nå delvis åpnet - med ett kjørefelt åpent og dirigering av trafikken. 

Mannskaper fra brannvesenet vil være på stedet utover kvelden. Politiet vil starte etterforskning tirsdag. 

FULL FYR I KJELLEREN

Både brannvesenet fra Jessheim, Nannestad og Skedsmorykket ut da alarmen gikk om brann i bolig i Gardermovegen. Ambulanse og politi rykket også ut til stedet.

Det var en tid full fyr i boligens kjeller, meldte Øvre Romerike brann og redning, og det var en tid stor røykutvikling på stedet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.