Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget er positive til planene om å bygge ny jernbanestasjon nord for Jessheim, på et område som er kalt Nordby Park. Stasjonen vil erstatte dagens Nordby stasjon.

Det positive vedtaket kom da Nasjonal Transportplan 2018–2019 ble behandlet nylig. Komiteen legger opp til at prosjektet finansieres privat.

– PASSER GODT

Ordfører Tom Staahle i Ullensaker sier at planene passer godt med kommunens egne ønsker.

– I kommuneplanen har vi vedtatt å regulere dette området til stasjon, innfartsparkering og boliger. At Stortinget nå stiller seg positive ser jeg på som en «velsignelse» av planene, sier Staahle.

PARKERINGSPLASSER

Planene om å bygge ny stasjon på Nordby, med tilhørende innfartsparkering, vil være med på å løse problemene med planovergangen på Nordbymoen, og samtidig gi innbyggerne gode parkeringsmuligheter og fasiliteter for togtransport.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.