– Det er gøy å få litt god respons på det vi gjorde. Dette er jo noe vi ønsker å jobbe med senere også. Det er moro å gjøre litt arbeid som andre kan se også, ikke bare for oss selv på skolen. Dette er kult, og gir motivasjon, sier Robin Johnsen, elever på medier og kommunikasjon ved Nannestad videregående skole.

De føler seg litt tryggere når det ikke er snakk om å streame.

– Nå skal vi filme og lage reportasje. Da skal vi jo også redigere, og det blir et mer kreativt arbeid nå, sier Johnsen.

Marius Stokke synes også dette er spennende.

– Det hadde nok vært en utfordring hvis vi skulle streame. Nå skal vi lage tre korte snutter, på to tre og fem minutter. Én av dem skal selges til Tine, og én skal bli reklame for skolen, sier Stokke.

LES OGSÅ: Rett fra skolen til jobb i filmbransjen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.