Ifølge en pressemelding fra Sundbytunet har tidsskriftet Norges Øl nylig kåret Sundbytunet Kjellerpils fra Jessheim til den beste pilsen i Norge.

- PASSER DEN NORSKE GANEN

- Jeg vil framheve Sundbytunet Kjellerpils som et godt og stabilt øl som passer den norske ganen. Det er ingen tvil om at pils er den neste trenden innenfor ølmarkedet og Sundbytunet Kjellerpils er den beste pilsen i det som er den mest omfattende testing av pils her til lands, sier Espen Smith, ansvarlig for Pilstoppen 2016 i pressemeldingen.
24 pils og totalt 421 øl i alle kategorier er testet. De viktigste kriteriene som er vektlagt er typeriktighet og nærhet til originaloppskriften.

STOLT

Daglig leder Kjersti Sundby i Sundbytunet Bryggeri og Destilleri er stolt over testresultatet.
- For Sundbytunet er det en stor anerkjennelse å bli kåret til Norges beste pils. Vår Kjellerpils har i løpet av de siste årene vunnet flere ulike kåringer men denne kåringen er den mest omfattende og den mest prestisjefylte og vi er derfor svært stolte over denne utmerkelsen, sier Romsaas Sundby.
Dette er tredje gangen testen av øl gjennomføres, og andre gang på rad at Sundbytunet Kjellerpils ble kåret til den beste pilsen.
LES OGSÅ: Ny ølsatsing på Sundbytunet
LES OGSÅ: Satser på plantebasert mat ved Sundbytunet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.