I 2018 skal det vurderes om skolen fortsatt skal ha svømmehall.

- Først mistet de postkontoret. Så butikken og den kommunale barnehagen. Nye Algarheim skole blir derfor særdeles viktig for nærmiljøet på Algarheim, sier Aps Eyvind Jørgensen Schumacher.

Kommunestyret i Ullensaker besluttet tirsdag at nye Algarheim skole skal lokaliseres ved eksisterende skole på Algarheim. Debatten i kommunestyret gikk på om man allerede nå skulle vedta at svømmehallen skal bevares i framtida eller om dette spørsmålet skal tas opp igjen til vurdering når det nye svømmeanlegget på Gystadmarka står ferdig i 2018. Aps Schumacher fremmet forslag om at svømmeanlegget skal beholdes - uansett hva som måtte bli realiteten i 2018. Dette forslaget fikk 20 stemmer, men falt.

- Vi mener at samtlige svømmeanlegg i kommunen bør vurderes nærmere i 2018, sier Høyres Tim Holmvik, som altså fikk flertall for det synet.

Kommunestyret besluttet også at skal bygges flerbrukshall med håndballflate ved nye Algarheim skole. Det er uavklart om det kommer tribuner i hallen.

LES OGSÅ: 10.000 innbyggere og nytt svømmeanlegg i idrettsbydelen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.