Det lille ekstra i Ullensaker og Ullensaker Frivilligsentral har igjen vært i Sydens varme med eldre mennesker fra Øvre Romerike.

– At dette er med på å motivere elever til å bli helsefagarbeidere er det liten tvil om, sier lærer Sigrid Bogstad, som var med på turen sammen med lærer Thomas Ulverud.

At dette er flott læring for de 14 elevene fra Jessheim vgs. er det liten tvil om. De bidrar med dugnadsarbeid for å delfinansiere sin tur, og hadde oppgaven med å tilrettelegge i forkant og bistå alle som trengte og ønsket litt hjelp i uka på Mallorca.

– De var på tilbudssiden fra vi dro fra Gardermoen til vi var tilbake. De er på jobb hele døgnet og jeg kan ikke få rost elevene nok, sier Rita Fjeld Hovden, daglig leder Ullensaker Frivilligsentral.

32 deltakere fikk en uke med gode opplevelser, gode samtaler, og ubegrenset med mat og drikke.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.