Fylkesrådmannens innstilling i saken var at Nannestad tannklinikk skulle legges ned og at tjenesten skulle overføres til klinikkene i Eidsvoll og på Jessheim.

– Vi er strålende fornøyde med at fylkestinget landet et vedtak og at det ble positivt for Nannestad. Dette er en gledens dag, ikke minst for barn og foreldre som kan komme seg til og fra tannlegen innenfor en time i stedet for at det skulle ta en hel dag, sier Hans Thue (Ap), ordfører i Nannestad.

Han takker blant andre sine Ap-kolleger på fylkestinget.

– De har stått på for å få til dette resultatet, sier Thue.

– Vi i Sp er veldig glade for vedtaket. Befolkningen i Nannestad sikres nå et godt og nært fylkeskommunalt tannhelsetilbud framover. Jeg vil avslutningsvis takke for det lokale engasjementet, alle innspill og kommentarer underveis. Det viser hvor viktig tjeneste tannklinikken gir og hvor mye lokalsamfunnet setter pris på nære tjenester, sier Morten Vollset, Gruppeleder Akershus Sp.

LES OGSÅ: Bygger ny klinikk til 20 millioner – skal ligge i Sundet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.