Like over midnatt oppdaget en politipatrulje at en bil kjørte ut av vegbanen ved Kløfta, før den fortsatte nordover. Patruljen la seg etter bilen, og fikk stoppet bilisten ved avkjøringen til Jessheim Syd. Det viste seg at den 24-årige Bærum-kvinnen som satt bak rattet, ikke hadde gyldig førerkort.  

– Hun fikk beskjed om å la bilen stå, og vil få en bot, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt. 

På tross av dette ga kvinnen ikke opp kjøreturen, og kort tid senere ble hun på nytt stanset ved Hvam, der hun på nytt kjørte ut av vegen. 

– Dermed får hun nok en anmeldelse, sier Skaftnes. 

Dessuten ble bilen ta tauet inn. 

LES OGSÅ: Tre personer til legevakt etter utforkjøring
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.