Politiets utrykningsenhet gjennomførte lørdag ettermiddag en trafikkontroll på fylkesveg 174 ved Myrtangen på Jessheim. Kontrollen pågikk mellom klokka halv ett til ti på to. 

Bot for mobilbruk

– Det ble skrevet ut syv forelegg for bruk av mobiltelefon, forteller operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt. 

Det er i følge vegtrafikkloven tillatt å starte opp, gjennomføre og avslutte en samtale når mobiltelefonen under kjøringen er håndfri eller er plassert i en holder.

Bruk av håndholdt mobiltelefon straffes med bot på 1650 kroner. 

 Manlet belte

I tillegg slo politiet ned på bilister som slurvet med beltebruken. 

- I alt fikk tre førere bøter for manglende bruk av belte, opplyser Stenslet.

LES OGSÅ: Fører fratatt førerkortet


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.