Nå advarer politiet på det sterkeste mot å åpne døra for folk som ikke har gjort avtale på forhånd. Det er nemlig andre gang på kort tid at eldre i Nannestad blir utsatt for nøyaktig den samme framgangsmåten.

LES OGSÅ: Jakter på and med fiskekrok i nebbet

Torsdagens hendelse skal ha skjedd mellom klokken 15 og 16. I forbindelse med tyveriet setter politiet en svensk sølvfarget Mercedes med registreringsnummer BML351.

– Vi vil gjerne snakke med alle som har observasjoner av eller opplysninger om denne bilen, sier Morten Torshaug, politioverbetjent ved Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor.

Det skal ha vært to menn i 20-åra som tok seg inn i leiligheten til den eldre kvinnen. En av dem skal ha vært kraftig, og ikledd en hvit genser.

– Hun sier hun fikk massasje, og at hun oppdaget tyveriet etter at de to hadde gått, sier Torshaug.

LES OGSÅ: Gardermoen evakuert

Han oppfordrer alle, spesielt eldre, til å være skeptiske til hvem de slipper inn.

– La være å åpne døra hvis dem som ringer på ikke har en avtale, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.