«Hei😊 ja, da kommer den kjedelige beskjeden offentlig her. TilBords Eidsvoll blir lagt ned 31 januar. Vi vil takke alle kunder for hyggelige samtaler, det er alltid hyggelig med en prat i butikken», skriver Tilbords Eidsvoll på sin Facebook-side.

Nedleggelsen kommer som en følge av at investeringsselskapet Herkules Capital, som har eid Tilbords-kjeden, i november solgte den til en annen kjede i samme bransje, Kitch’n, som eies av Plantasjen-gründer Thore Torstensen og Europris-gründer Wiggo Erichsen. Les mer om kjøpet på Ehandel.com.

De to kjedene vil drives videre hver for seg, men en del Tilbords-butikker vil bli lagt ned, blant annet den på Råholt.

Kitch’n har i dag rundt 130 butikker, mens Tilbords har rundt 120 butikker, skriver Ehandel.com.

LES OGSÅ: Amfi Eidsvoll går så det griner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.