De mange lovbruddene skal ha foregått i tidsrommet fra 2015 til ut i 2017. De mest alvorlige tiltalepunktene er to tilfeller av ran. Øvre straffegrense for ran er fengsel inntil 5 år, mens det for grovt ran er inntil 12 år.

FANGET, TRUET OG KREVD FOR PENGER

Den tiltalte skal ha holdt en mann fanget i en bolig i Eidsvoll. Der skal han ha slått, truet med kniv og krevd mannen for penger, for så å ta fangen med til minibank. Der ble mannen truet til å ta ut over 9000 kroner fra egen konto og gi pengene til tiltalte. Dette skal ha skjedd sommeren 2015.

Ett år etter truet han en kar i en kiosk i Lørenskog. Han truet med en nødhammer, tok mannens telefon og krevde penger for at eieren skulle få den tilbake.

NARKO, TRUSLER, TYVERI OG BILTYVERI

Den fyldige tiltalen omhandler mange brudd på narkolovgivningen, både oppbevaring og bruk av narkotiske stoffer.

Videre skal mannen ha forulempet både politi og arrestforvalter etter at han ble pågrepet for lovbrudd. Han skal også ha framsatt trusler om å drepe og uttalt at han kommer til en bolig med både kniv og pistol.

Han er også tiltalt for tyveri, biltyveri, kjøring uten gyldig førerkort og kjøring i påvirket tilstand.

Det er satt av tre dager til rettssaken i Øvre Romerike tingrett.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.