Politiet fikk mandag kveld melding om en fører man trodde ikke burde kjøre bil.

– Dette skjedde mellom Hvam og Rånåsfoss. En mann med elbil spurte om hjelp da bilen var tom for strøm, og mannen som ble spurt om hjelp mistenkte at mannen var påvirket. Han meldte fra til oss, sier Patrick Solberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Solberg opplyser at føreren, en 36 år gammel mann fra Jevnaker, blåste i politiets alkometer uten at det gjorde utslag.

– Vi mistenkte allikevel at han kunne være ruset, og han ble derfor tatt med til legevakta på Jessheim for blodprøve. Den slo ut på narkotiske midler, og han mistet førerkortet, sier Solberg.

Politiet ville kjøre mannen hjem, men dette tilbudet avslo mannen. Patruljen kjørte derfor Jevnaker-mannen til McDonalds på Jessheim hvor en bekjent skulle hente ham.

– Dit kom en 24 år gammel kvinne fra Tyristrand, men det viste seg at også hun var påvirket av narkotika. Hun mistet dermed også førerkortet, sier Solberg.

LES OGSÅ: Her står traileren snøfast på femte timen

LES OGSÅ: Bil på taket i trafikkulykke

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.