En kvinne og en mann i femtiårene, begge fra Eidsvoll, ble lørdag kveld sendt til Ahus etter frontkollisjon. I følge rb.no opplyser politiet at mannen ble sendt videre fra Ahus til Ullevål sykehus med skader som anses som alvorlige. Han er også mistenkt for å ha kommet over i motsatt kjørefelt og dermed forårsaket ulykken, i følge avisen.

Frontkollisjon

Det var like etter klokka 17.00 lørdag kveld at politiet fikk meldingen om ulykka på Trondheimsvegen ved Siggerudhagan i Eidsvoll.

– Det er to biler som har frontkollidert. Tilstanden til de to sjåførene er foreløpig uavklart, men de er sendt til Ahus, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skal vitner på stedet ha forklart at den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt.

– Men dette er bare et foreløpig hendelsesforløp, påpeker Østerhaug.

Ingen passasjerer

Vegen var delvis stengt forbi ulykkesstedet etter hendelsen, men politiet opplyser at de to bilene nå skal være berget.

Det skal ikke ha vært passasjerer i noen av bilene. Ifølge politiet skal det heller ikke ha vært unormalt glatt på stedet.

LES OGSÅ: Flere ulykker på E6 lørdag kveld

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.