Tomtene – henholdsvis Skinnstudumpa 23 og 25 – ligger helt nord i Ullensaker på grensa til Eidsvoll. Fra tomtene er det kort avstand til dagligvarebutikken Kiwi.

«Ullensaker kommune vedtok i møte den 14.02.2017 å gi dispensasjon fra kommuneplanens arealdel for fradeling av ytterligere to boligtomter fra gnr. 197 bnr. 5. Fra tidligere er allerede gnr. 197 bnr. 63 (1943 m²) utskilt fra samme eiendom. Det vil således bli totalt 4 bruksnumre etter fradeling», står det i annonsen.

Området i tilknytning til eiendommene er dels utbygget med boliger, men er ikke betjent av VA-anlegg fra Ullensaker i dag. Det vil si at det ikke kan tilbys tilknytning til Ullensaker kommunes anlegg. Området på andre siden av veien (Eidsvoll kommune) er hovedsakelig bestående av etablert villa- og småhusbebyggelse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.