- Vi gleder oss til å gi kundene våre et styrket togtilbud. Med nye avganger og flere seter håper vi at mange ønsker å velge toget framfor bilen, og at det blir enklere å reise miljøvennlig. Kundene våre er det aller viktigste for oss, og de får nå større valgfrihet og flere sitteplasser, sier Arne Fosen, konserndirektør i Vy tog i en pressemelding.

Her er noen av endringene som påvirker trafikken lokalt:

  • Linje L12: Vy setter opp ny avgang fra Kongsberg 03:34 til Eidsvoll, som reiser via Oslo Lufthavn, mandag til fredag.
  • Toget fra Eidsvoll 06:30 til Kongsberg og toget fra Kongsberg 15:36 til Eidsvoll får doblet kapasiteten til 600 seter.
  • Linje R10: Avgangen på linje R11 fra Skien, som går fra Drammen 23:47 og kjører via Oslo Lufthavn, vil nå fortsette helt til Lillehammer istedenfor dagens endestasjon Eidsvoll på enkelte dager.
  • Tilsvarende vil den tidligste avgangen på linje R11 i retning Oslo Lufthavn, Oslo S og Skien, som i dag starter på Eidsvoll, starte fra Lillehammer 03:33 mandag til fredag.
  • Toget fra Drammen 06:57 til Lillehammer og toget fra Lillehammer 10:14 til Drammen får doblet kapasiteten til 460 seter mandag til fredag.
  • Linje R11: Toget fra Skien 08:09 til Eidsvoll får doblet setekapasitet på søndager til 460 seter.
  • Toget fra Eidsvoll 06:00 til Skien får doblet setekapasitet til 460 seter mandag til fredag fra 2. juni 2020.

LES OGSÅ: E6 er åpnet for trafikk igjen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.