Fortsatt har ikke Norsk Tipping fått tak i alle Lotto-millionærene.

IKKE APRILSNARR

– Nei, det er ikke aprilsnarr, bekreftet Norsk Tipping søndag.

– Dersom du får telefonen fra Hamar søndag 1. april, har du blitt millionær.

Påskeaften ble 40 heldige superlotto-millionærer - alle ble én million kroner rikere. Norsk Tipping har kommet i kontakt med de fleste vinnerne, men fire nybakte vinnere tar fortsatt ikke telefonen. En av disse er en mann fra Eidsvoll.

MER PENGER TIL NANNESTAD

En kvinne fra Nannestad tok telefonen da million-beskjeden kom lørdag:

– Jeg blir så rørt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si, forteller den nybakte millionæren når hun får sjokkbeskjeden fra Hamar.

– Jeg har spøkt om å vinne i Lotto, og så skjer det! Dette er helt utrolig, jubler kvinnen, som leverte kupongen på mobil.

Også en mann fra Nannestad vant: - Det er en vanvittig herlig beskjed å få. Jeg og kona har spilt både Lotto og Vikinglotto i mange år, så det var veldig moro å vinne nå. Det drypper nok litt på både barn og barnebarn nå, sier han. Kupongen ble levert inn hos Kiwi Nannestad.

JOKER-VINNER TOM INGEBRIGTSEN

Tom Ingebrigtsen fylte påsken med skiturer og pilking.

– Nå som jeg har fått telefonen fra Norsk Tipping i tillegg blir det jo bare en drømmepåske, sier den glade Joker-vinneren.

– Hva skal du bruke pengene på?

– Fruen og jeg må nok bruke påsken til å drømme litt om hva pengene skal gå til, men en del skal brukes til å nyte livet. Vi skal til Ibiza i mai, og da kan vi unne oss litt ekstra, sier han.

LES OGSÅ: Her vinner flest i tipping - Mix på Amfi i norgestoppen på tippepremier

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.