Det skjedde onsdag morgen en ulykke ved påkjøringa til E6 fra E16 fra Gardermoen.

#Gardermoen- E16, melding om trafikkulykke retning Oslo. Nødetatene er på vei. Saken oppdateres, skriver Politiet i Øst på Twitter like før klokken 7.

Fra 110-sentralen meldes det følgende: #Gardemoen Brannvesenet rykker ut på melding om et trafikkuhell, E6 nordgående, avkjøring Gardermoen.

SISTE: To biler skal ifølge politiet være involvert. – En bil punkterte, og bilen bak treff denne og skjøv den ut i motgående. Skal ikke være alvorlig personskade. De to involverte kjørt legevakt for sjekk. Ett felt stengt i hver retning frem til berger har hentet bilene. Trafikken flyter greitt på stedet, melder Politiet i Øst på Twitter litt før klokken halv åtte.

Ifølge Finn Håvard Aas, operasjonsleder i Øst politidistrikt, er det ingen trafikale problemer på stedet.

– Bilen som ble påkjørt bakfra ble skjøvet over vollen og havnet i motgående kjørebane. Begge kjøreretninger ble derfor berørt. Én av førerne ble sendt til Ahus med lettere skader, mens den andre ble kjørt til legevakt for sjekk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.