Politiet fikk litt før klokken 23.30 tirsdag melding om at et utenlandsk vogntog hadde kjørt av E6 sørgående mellom Jessheim sør og Kløfta.

– Vogntoget sto på jordet langs E6. Føreren, en mann i 40-årene fra Litauen, mistenkes for promillekjøring. Han ble framstilt for lege for blodprøve, og ble deretter satt i arresten i Lillestrøm, sier Jon Erik Nygård, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Begge filene på E6 sørgående var stengt mens bergingen av vogntoget pågikk. Mesta skiltet omkjøring. Ingen andre biler var involvert. Litt over klokken 04 ble vegen igjen åpnet.

Nygård opplyser at mannen vil bli avhørt i løpet av dagen.

LES OGSÅ: Forsvaret uskadeliggjorde granat

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.