I løpet av de siste dagene har i alt seks personer blitt utvist fra landet, mens fire har blitt bortvist, og i tillegg har to personer blitt fengslet.
- En filippinsk kvinne ble fengslet etter å ha oppholdt seg ulovlig i landet i seks år, mens en somalisk mann må sone for å ha brukt falskt pass, forteller teamleder på grensa, Cathrine Ullern.
Blant de med utvisningsvedtak, er fire albanere, som har fått varig utvisning grunnet dokumentforfalskning.
LES OGSÅ: Tollhunden Ben har funnet mange millioner kroner

NESTEn 100.000 KRONER

- En polsk mann har også fått innreiseforbud i to år etter å ikke ha fulgt reglene for tolldeklarering, sier Ullern.
Ifølge teamlederen skal det være snakk om at mannen har unndratt nesten hundre tusen kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.