Både Domino’s pizza og Vitus apotek har åpnet dørene sine i Jessheim storsenter. Førstkommende mandag åpner Home & Cottage i de 750 kvadratmeter store lokalene etter G-sport.

– Nå jobber vi med å få på plass alt slik at butikken er ferdig mandag morgen. Vi har tro på Jessheim, men jeg er ganske nervøs, sier butikksjef Camilla Larsson.

– Hvorfor nervøs, er du redd for at det ikke skal gå bra?

– Nei, tvert om. Jeg hører blant folk her på senteret at de har ventet lenge på at vi skal åpne her. Slikt er selvsagt positivt og veldig hyggelig, selv om det gir meg litt prestasjonsangst, påpeker hun.

VARIERT UTVALG

Hun får ansvaret for ti ansatte med stort og smått, og sammen skal de selge alt fra store sofaer og sittegrupper til nips, kroppspleieprodukter og mat.

– Vi har også med oss en dekoratør som setter opp møblene slik folk vil gjøre det hjemme, da ser det bedre ut enn om de bare blir stablet, påpeker hun.

Jessheim har vært et mål for kjedesjef Roar Skjelland.

– Storsenteret er kompakt og passer vår profil godt. Med Skovly-utvidelsen blir senteret blant de 10–12 største i landet, og med tre store aktører på plass ble det veldig aktuelt for oss å komme, sa han til EUB da nyheten om etableringen ble sluppet for litt siden.

BEHOV

Senterleder Christin Brandt har tro på nykommerne.

– Jessheim vokser så mye at dette har vi behov for.

– Med Vitus apotek som nettopp åpnet i Fakkelsenteret får dere to slike butikker. Holder det ikke med ett?

– Nei, våre to apoteker fører ganske forskjellig vareutvalg, og det er bra for kundene. Dessuten ligger de i hver sin del av senteret, så det går bra, påpeker hun.

Boots apotek har vært i storsenteret i mange år. De har i det siste drevet ombygging av butikken, med nyåpning 13. mars.

– De har ikke blitt større, bare åpnet mer av lokalene, sier Brandt.

I tillegg åpnet Domino’s Pizza i lokalene ved siden av.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.