Hele tre personer som ikke burde sittet bak rattet i en bil ble i løpet et par timer stanset i Eidsvoll natt til fredag. De ble stanset på Eidsvoll Verk, Dal og ved Nebbenes.

– På Eidsvoll Verk ble en mann i 20-årene, som er hjemmehørende i distriktet, stanset. Han framsto som ruspåvirket, og hadde heller ikke gyldig førerkort. Ved Dal stasjon ble det deretter stanset en kvinne i 30-årene som var påvirket av rusmidler. Også hun er fra distriktet. Ved Nebbenes ble så en kvinne i 40-årene stanset. Hun var påvirket av alkohol. Vedkommende er ikke hjemmehørende i distriktet, sier Kari Monsen, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

At så mange ble tatt for ruskjøring i løpet av én natt kan bety at dette er mer utbredt enn man tror.

– Dette er et skremmende resultat, sier Monsen.

LES OGSÅ: To biler og lastebil involvert i trafikkuhell

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.