- Jeg var på vei på jobb på Gardermoen. Like ved Tangen Pukkverk i Maura lå dette treet over veibanen. Da måtte selvsagt bussen stoppe, sier Arthur Knutzen til EUB.

Det er tydelig at det var kraft i vindkastene i dag.

- Det blåser så det holder. Litt problemer med å komme meg på jobb i dag. Trevelt ved steinbruddet i sørenden av Hurdalssjøen, sier han videre.

Bussen ble stående, mens Arthur satte kursen videre mot Gardermoen.

- Jeg måtte på jobb, og fikk heldigvis haiket med noen forbipasserende. Det var en liten glippe under treet som gjorde at det var plass til å kjøre personbiler der. Da jeg reiste tilbake samme vei etter jobben var treet fjernet. Det så ut til at det var kappet med motorsag, sier Knutzen.

Hos politiet står ikke hendelsen notert i loggen, men det langt fra alle hendelser på Øvre Romerike trenger å havne der. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.