Hovedtrener Vegard Skogheim var ikke på benken da Ull/Kisa tapte 3-1 borte mot Bodø/Glimt den 16. mai. På Eurosport-sendingen opplyste kommentatoren innledningsvis at Kisa-treneren var sendt på sykehus i Bodø for å ta noen blodprøver, men at situasjonen ikke skulle være dramatisk, og at Skogheim muligens ville dukke opp underveis.

Etter kampslutt opplyser daglig leder Cato Strømberg til EUB at Skogheim blir med resten av laget på flyturen hjem samme kveld.

– Han hadde følt seg i litt dårlig form, og da vi spiste kampmat ble han ordentlig "shaky" og pulsen hadde økt betraktelig. Legen til Bodø/Glimt tok han derfor med til sykehuset, sier Strømberg, som nettopp hadde vært i kontakt med Skogheim på telefon da han pratet med EUB.

– Han er ved godt mot, sier Strømberg, som sammen med resten av laget skal møte Skogheim på flyplassen.

EUB kommer med mer om kampen som altså endte 3-1 til Bodø/Glimt. 

LES OGSÅ: Droppet Tryvann, fikk kapteinsbindet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.