Eieren hadde opprinnelig en plan om å utvikle hotell på eiendommen.

– Men etter hvert som tiden har gått har eieren fått andre interesser og prioriteringer. Da er det bedre å overlate stafettpinnen til noen andre, sier Erik Gjellestad, som er rådgiver for selgeren.

Det samlede tomtearealet er på 308.000 kvadratmeter. Selve næringseiendommen er på 13,1 dekar. Trugstad Holding AS står som eier, og eiendommen selges dermed som et aksjeselskap.

– Det er en meget idyllisk eiendom i vakre omgivelser. Det selges som et aksjeselskap, og det er dermed verken odels- eller konsesjonsplikt, opplyser Gjellestad.

LES OGSÅ: Ærverdig eiendom solgt for 9,5 millioner

Flere har vist interesse

Eksisterende bygg på eiendommen er et hovedhus med stuer og flere spise- og møterom, samt moderne industrikjøkken. I tillegg er det en stor kårbolig med møterom, kjøkken og soverom. Den store låven beskrives å ha ombyggingspotensial.

– Det er godkjent reguleringsplan for hotell, restaurant og næringsvirksomhet på 4600 kvadratmeter, sier Gjellestad.

Etter at eiendommen ble lagt ut har det allerede meldt seg en rekke interessenter.

– De forrige eierne drev restaurant, selskapslokaler og butikk. Beliggenheten er nydelig her med en blanding av dyrket mark, skogteiger og raviner. Vi skal være fornøyde med det bølgete og vakre landskapet vi har på Romerike, sier Gjellestad.

– Har mange vist interesse?

– Ja, flere enn dere journalister har ringt og meldt seg.

– Hvilken pris ønsker dere for eiendommen?

– Det ønsker vi ikke å kommentere. Men for den rette kjøperen vil denne eiendommen kunne ha stor verdi, sier Gjellestad.

Mange muligheter

Området rundt Oslo Lufthavn er preget av mange store hoteller.

– Der er det et eget marked. På denne eiendommen er det mulig å bygge noe annet. Noe tettere og mer intimt. Dermed henvender eiendommen og konseptet seg til et annet publikum. Jeg har gjennom årenes løp vært i kontakt med en rekke hotellgjester som gjerne kan tenke seg et mindre og mer intimt tilbud rundt hovedflyplassen. Det kan for eksempel være mulig å leie dette og gjennomføre forhandlinger med aktører i ulike saker, uten at alle trenger å se hvem du snakker med, sier Gjellestad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.