Bjørn Inge Rødfoss

bir@eub.no | 970 31 272

«Tilrettelegging for detaljhandel vurderes at ikke er i samsvar med regional plan for areal og transport, Eidsvoll kommuneplan og fylkesdelplan for handel, service og senterstruktur», skriver Akershus fylkeskommune i sin uttalelse til planene. «Den aktuelle eiendommen er lokalisert to kilometer fra Dal stasjon, har begrenset kollektivtilgjengelighet og relativt få innbyggere i gang- og sykkelavstand. Flere av handelskonseptene som nevnes bør lokaliseres i stasjonsnære områder, slik at de bidrar til utviklingen av sterke tettstedssentre, skriver fylkesmannen. «Statens vegvesen vil motsette seg at planområdet blir regulert til forretningsformål som beskrevet i planforslaget», skriver vegvesenet. Da saken ble behandlet i utvalget stemte 10 av 13 politikere for handelspark med matvarebutikk i Dalkrysset.

LES OGSÅ: «Alle» vil ha Dalkrysset Handelspark

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.