Thierry Dabove så lenge ut til å fikse tre poeng på egen hånd i lørdagens oppgjør mot Kråkerøy. I oppgjøret på ærverdige Fredrikstad stadion tok det kun få minutter før 21-åringen sendte Turn i ledelsen fra ellevemetersmerket, akkurat som han gjorde i serieåpningen hjemme mot Selbak.

Kantspilleren doblet ledelsen etter timen, da han mottok ballen på hjørnet av sekstenmeteren, dro av et par Kråkerøy-spillere før han elegant la ballen oppe i lengste hjørne.

Kråkerøy ga imidlertid aldri opp og kriget inn redusering og en sen utligning.

Fem minutter på overtid ordnet Runar Heggestad solide jubelscener for blåtrøyene. Et langt frispark ble slått inn i boksen der midtstopperen ventet. Han stanget inn seiersmålet – og sørget med det for tre viktige poeng.

FULL POTT ETTER TO RUNDER

Turn står nå med full pott etter to serierunder, noe som smaker ekstra godt med tanke på fjorårets svake sesongstart:

– Det er deilig med slike seire. Vi presterte langt under pari og Kråkerøy var det beste laget i banespillet, erkjenner Turn-kaptein Jon Erik Økland.

– Vi kom aldri i gang med å spille ball, og ble liggende og forsvare oss litt for ofte, sier han.

ÅPNET SEG ETTER PAUSE

Etter Daboves tidlige scoring tok Kråkerøy mer tak i kampen, men østfoldingene skapte ikke de helt store sjansene før dommeren blåste lagene til pause.

Rett før timen var spilt hindret Peter Rusina hjemmelaget i å utligne. De fikk både en og to muligheter fra kort hold, men Turn-keeperen var våken på dobbeltsjansen.

Tjue minutter før slutt reduserte østfoldingene via en Turn-fot. Etter dette gikk forsvarer Ole Heieren Hansen opp på topp for Kråkerøy. På overtid fikk den tidligere eliteseriespilleren lønn for strevet da han satte inn utligningen – bare for å se Turn score seiersmålet sekunder etter.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Kråkerøy – Eidsvold Turn 2–3 (0–1)

Fredrikstad stadion

Dommer: Mads Andreas Ahlsen, Hafslund IF

Mål:

7. min.: 0–1 Thierry Dabove (str.)

61. min.: 0–2 Thierry Dabove

72. min.: 1–2 Joacim Olsen

90. min.: 2–2 Ole Heieren Hansen

90. min.: 2–3 Runar Heggestad

Gule kort: Markus U. Engebretsen, Kråkerøy. Robin Edvardsen, ETF

ETF: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Runar Heggestad, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud, – Kristoffer Trandum Nordlie, Jon Erik Økland, Thierry Dabove, Markus Stensby (Markus Furseth fra 46.), Stian Teksum–Robin Hofer Dahl (Piotr Gawecki fra 63.)

Les også: Ull/Kisa videre i cupen, Eidsvold Turn slått ut

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.