I samarbeid med TINE og NFF har de yngste fått flere fotballfylte dager på rad. Instruktører har stort sett vært spillere fra de respektive klubbenes A- og juniorlag, men også guttespillere og foreldre har vært involvert.

Helt uoffisielt anslås det til rundt regnet 800 påmeldte til de seks fotballskolene EUB var innom denne uken.

Det ble faktisk spilt på naturgress på alle, selv i disse kunstgresstider. Både Ull/Kisa og EIF hadde aktivitet på begge underlag – mens Eidsvold Turn, Kløfta, Holter og Bjerke hadde alt opplegget på levende gress.

FÅR NYE VENNER

En gjenganger blant alle deltakerne EUB snakket med var gleden over å stifte nye vennskapsbånd.

- Jeg har fått flere nye venner på fotballskolen. Det er litt slitsomt med fotball hele dagen, men det gjør ikke noe, for det er jo så gøy, smiler Karianne Iversen Solbakk (10).

Hun deltok på EIF sin fotballskole og hadde også vært med før. Det hadde også Filip Øyerås Lykkegård (9). Han synes det morsomste er å spille kamper.

- Jeg liker best å spille kamper, for da spiller vi både med og mot andre venner, sier han.

LES OGSÅ: Fotballskole, keepertrening og proffuke med Eidsvold Turn

LES OGSÅ: Fotballskolen på Borgen ble egentlig avlyst

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.