Det blir nå utført en vanlig utbedringsjobb. Det var opprinnelig planlagt å rette ut vegen samtidig, men dette er ifølge Statens vegvesen en prosess som krever ervervelse av grunn, noe som igjen krever en reguleringsplan.

– Hvis vi skal ha en reguleringsplan kan det fort ta bortimot ett år, og vi kan jo ikke la det være sånn i et år til. Det er vurdert litt forskjellige alternativer, og vi kommer nå til å gjøre en utbedringsjobb, et vanlig trafikksikkerhets- og forsterkningstiltak, hvor vi også foretar masseutskifting og forsterker skråningene, sa Kristian Løvskogen, kontrollingeniør hos Statens vegvesen Romerike vest til EUB i vår.

Han opplyste at det også vil bli gjort punktutbedringer på vegen videre mot Nannestad sentrum.

LES OGSÅ: 21 mil med ny asfalt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.