Det er 300.000 kroner over prisantydning. Hvilken utbygger som til slutt fikk tilslaget er foreløpig ukjent.

– Det var god interesse for eiendommen. To utbyggere konkurrerte og bød mot hverandre, og til slutt endte salgssummen på 3,5 millioner kroner, sier eiendomsmegler Vibeke Voksøy i Aktiv Eiendomsmegling.

– Hvilke planer har utbyggeren for eiendommen?

– Det er ikke avklart foreløpig, men kommunen har tidligere sagt det kan være greit med seks enheter totalt på eiendommen. Utbygger vil nå vurdere om den gamle barnehagen skal rives eller om det er mest hensiktsmessig å renovere den og bygge nytt rundt på eiendommen, sier Voksøy, som ikke opplever bremsing i eiendomsmarkedet lokalt.

– Nei, min opplevelse er at det har vært en god høst og at dette ser ut til å fortsette, sier hun.

LES OGSÅ: Stenshol barnehage blir boligtomter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.