Formannskapet vedtok denne uka enstemmig å utsette en framforhandlet avtale med Jos-bygg om kostnadsfordeling for utbygging av infrastruktur.

Jos-bygg har opsjon på 85 dekar ved Trolldalen på Styri. Der planlegges opp mot 100 boenheter.

På andre siden av vegen har kommunen et stort, regulert areal med både skoletomt og boligområdet Styriåsen.

Avtalen går ut på hvordan kostnadene for vann, avløp og gangveg til området skal fordeles.

– Vi ønsker ikke å være med på denne avtalen. Dette har vi ikke midler til, uttalte Høyres gruppeleder Tone Cicilie Danielsdatter da saken kom til behandling i formannskapet.

– Vi må være veldig forsiktige. Det er ingen grunn til å gå med på noe vi kanskje ikke har behov for. Vi skal bygge skole på Tynsåk, sa Frps gruppeleder Finn Terje Tønnessen.

Han fikk enstemmig tilslutning til forslag om å utsette saken til konsekvensene av ikke å signere avtalen er avklart.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.